naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Colofon 

Colofon

Het doel van Oorakel.nl is u te adviseren bij en informeren over doofheid, slechthorendheid en aanverwante stoornissen en ernstige spraak- taalmoeilijkheden (ESM)

Oorakel informatie en advies is een onderdeel van Koninklijke Kentalis. Er is nauwe samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Slechthorenden (NVVS). We zoeken naar samenwerking met alle organisaties die zich met het gehoor bezighouden.

Let op!

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven. 

De beantwoording van de vragen uit de Vraagbaak en het beheer van de website van Oorakel.nl gebeurt door Oorakel informatie en advies. Oorakel is echter niet verantwoordelijk voor de inhoud van nieuwsberichten en de reacties van derden op deze nieuwsberichten. Verder behoudt de redactie zich te allen tijde het recht voor om artikelen te wijzigen of te weigeren.  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |