naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / MuteSounds meets Alice in Wonderland op 28 oktober 2017 

MuteSounds meets Alice in Wonderland op 28 oktober 2017 - Nieuws

9 oktober 2017Elfde editie MuteSounds Festival op de Pier in Scheveningen krijgt wonderlijk thema.
De Pier op Scheveningen wordt op zaterdag 28 oktober 2017 omgetoverd tot een magisch wonderland, waar niets is wat het lijkt. Dit jaar krijgt MuteSounds namelijk voor het eerst een thema: surrealisme. De hele programmering van het festival wordt gekoppeld aan dit wonderlijke thema.


Afbeelding: MuteSounds meets Alice in Wonderland op 28 oktober 2017Het idee om MuteSounds 2017 een thema te geven kwam naar voren in een van de denktanksessies: creatieve sessies met dove inspirators die aan de basis liggen van de programmering van MuteSounds. De organisatie van MuteSounds heeft dankzij de denktanksessies heel veel inspiratie opgedaan voor de aankleding en programmering van dit jaar, en is het enthousiaste team dat hieraan heeft mee gewerkt ontzettend dankbaar.

Verwacht op zaterdag 28 oktober een betoverend mooi aangeklede Pier met een heleboel gratis activiteiten, workshops en optredens. Op de hele locatie vind je meeslepend theater, prachtige pozie en hilarische dove comedy. Zelf creatief aan de slag kan in de kunsthoek. Er zijn verschillende interessante workshops gebarentaal, zoals American Sign Language, Nederlandse Gebarentaal en zelfs Chinese Gebarentaal. Ben je liever in beweging, dan kun je je helemaal uitleven op het strand tijdens een potje bubbelvoetbal of de clinic powerkiten. Andere sportieve opties zijn de workshop Taekwondo of een heerlijke sessie Yoga.

Ook voor de kinderen is er van alles te beleven op de Pier. Van 13.00 tot 18.00 is er een speciaal kinderprogramma met o.a een kinderdisco, schminken (ook leuk voor volwassenen), rondlopend theater en een spelletjeshoek. Ook kunnen kinderen mee doen aan de diverse sport- en spelactiviteiten en aan de speciale MuteSounds speurtocht n een aantal finalisten van de Nationale LeesVertelwedstrijd treden op!

Vanaf 23.00 gaan de deuren van Pier Zuid open en begint de MuteSounds Afterparty. Vette beats, visuals en grote hoeveelheden glow in the dark verf gaan zorgen voor een bijzonder feest!
Tickets voor dit evenement kosten 5 en zijn verkrijgbaar via de MuteSounds website of Facebookpagina (zie onderaan). Ook aan de deur worden kaartjes verkocht.

Meer informatie over het festival, programma en de locatie zijn te vinden op www.mutesounds.nl Volg ons op social media voor het laatste nieuws en leuke acties: facebook.com/mutesoundsDH, twitter.com/mutesoundsDH en instagram.com/mutesoundsdh.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |