naar het menu naar de content Oorakel informatie & advies
U bent hier: Home / Nieuws / Onderzoek Stichting Signaalhond  

Onderzoek Stichting Signaalhond - Nieuws

3 april 2017Twee studenten van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen voeren voor hun opleiding Communicatie een onderzoek uit voor Stichting Signaalhond. Stichting Signaalhond is een organisatie die honden en hun baasje traint aan de hand van de wensen en behoeften van het baasje. Een signaalhond wijst zijn/haar baasje op belangrijke geluiden zowel binnenshuis als buitenshuis. Stichting Signaalhond helpt bij het uitzoeken van een geschikte signaalhond. Daarnaast kan Stichting Signaalhond iemands eigen hond trainen.

De Stichting is niet zo bekend als zij eigenlijk zouden willen. De studenten hebben een vragenlijst opgesteld voor mensen met een auditieve beperking om erachter te komen of er onder hen behoefte is aan een signaalhond. Het is voor het onderzoek van belang dat de respondenten niet te lang wachten met het invullen van de vragenlijst en dat zij de vragenlijst zo uitgebreid mogelijk invullen! De vragenlijst staat tot dinsdag 7 april online en is hier (https://goo.gl/forms/18FGngT25tfmyAVu2) te vinden.

Klik op de tekst om het volledige bericht te kunnen lezen!

U kunt ook zoeken in oudere berichten door het invullen van een trefwoord in het tekstvak rechts boven.

Indien u nieuws wilt laten plaatsen op oorakel.nl, kunt u mailen naar nieuws@oorakel.nl 

Alleen nieuws met een algemeen, vernieuwend en/of een landelijk karakter komt in aanmerking voor plaatsing. Dat betekent dat de inhoud van nieuwsberichten kan variëren van berichten over nieuwe technische hulpmiddelen tot nieuwe organisaties of projecten tot aankondigingen van landelijke en/of vernieuwende activiteiten voor slechthorenden en doven.

  ©2019 Oorakel informatie & advies - info@oorakel.nl - 070 - 3848308 - powered by e-Boys  
home | colofon | sitemap |